Tontilla tapahtuu.. ei niin mitään

Voihan! Nyt tässä vaan odotellaan ja ihmetellään. Juhannusviikolla tulee perustukset, mutta sitä ennen ei tapahdu ei sitten niin mitään! Kalliota ollaan edelleen putsailtu ja vieläkin sitä louhintaporauksista jäänyttä kivipölyä riittää. Onneksi, muuten saisi vaan peukaloitaan pyöritellä. Kai ne pöllit pitäisi haloiksi hakata seuraavaksi, mutta kun se on kyllä enemmän miesväen hommaa. Toissa kesänä veli pisti mua halkohommiin ja eihän siitä tullut yhtään mitään, enhän mä ees osunut siihen pätikkään kirveellä, mä olin ihan tyttö!!

No sähköt tontilta jo löytyy, että jos jotain nikkarointia siellä aloittelisi? Jätekatosta yksi yö plänäilin päässäni, hienon rakenteekin siihen mukamas keksin, pitäisi se vaan piirustella ja tentata jotain asiantuntijaa piirustusten suhteen, tuntuuko toteutus järkevältä.

Toinen projekti minkä tontilla voisi aloitella on mun haave toteuttaa ”betoni”pöytä olohuoneeseen. Sopiva betonoitava pöytälevykin mulla olis ja kaipa sitäkin askarrelmaa voisi pressun alla tontilla säilytellä ja jos sen joku menis viemään niin eipä siinä 10€ enempää köyhtyisi.

Eli jottain ois keksittävä… Mietintä jatkuu.

2015-04-08 17.48.55

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita