Tulisiko meille harmaa sohva?

Niin tosiaan, sohvaostoksilla oltiin männä päivänä ja jotenniin ollaan nyt mietitty piiiiiiitkän valkoisen kauden jälkeen, josko sohva olisikin harmaa, kun sitä harmaata on meille nyt muutenkin sisustukseen ja taloon tulossa. Pinterestiin mulla onkin kertynyt tässä pitkin matkaa inspiskuvia myös harmaista sohvista ja tässä niistä pieni poiminta.

5e8b75773fcef858fdd90b90ed1cc13c 4c1cb91027971cf940a7b63ddaf8eb01273bdad47aa0c5af1456f842fc44da1d 78d629cc87486a18a35f7d7f05ee75c6

Kivoiltahan nämäkin näyttävät vaikka se valkoinen edelleen olisi mua kiehtonut..Mutta! Kävikin sitten niin, että ihastuttiin BoConceptin kaksiväriseen ja pörröiseen Twilight nukkamattoon (alla) niin paljon, että aika kovasta hinnasta huolimatta sekin päätettiin hankkia ja valitsimme lopulta sohvaan verhoilukankaan maton värien mukaan!

3337-1

Matossa on luonnonvalkoisia ja harmahtavan beigejä lankoja sikinsokin sekaisin. Joten sohvan verhoilukangaskin on nyt hieman beigeen taittava, koska puhtaan harmaan sävyt näyttivät liian sinisiltä mattoon verrattuna ja tekivät myös matosta likaisen värisen. Vähän on nyt sellainen ”eioikeinminkäänvärinen” sohva siis tulossa, savi tai muta voisi olla hyvä värin kuvaus. Toivottavasti väri näyttää myös isolla pinta-alalla kivalta. Näytepala kun oli myymälässä aika pikkainen.

Neutraalilla ja luonnollisella väriskaalalla mennään ja hoksasin juuri, että jo hieman tylsältä ja so-last-seasonilta tuntunut Tolomeo Mega valaisimen luonnonvalkoinen varjostin istuukin nyt väriltään paremmin uuden maton ja sohvan kanssa yhteen, kuin aiemman valkoisen sohvan & maton kanssa. Eli eipä sitäkään pidä lähteä päivittämään, oli meinaan varjostimen vaihto jossain vaiheessa mielessä käynyt, mutta nyt voidaan mennä tuolla vanhalla!! Jes!

tolomeo_mega_terraaccessoriesrugsrug-s-f-101871485-2

 

Niin ja se sohva! Se on siis nytten se SITSin Brandon ja Vepsäläiseltä siis löydetty ja ostettu. Sohva on ihanan syvä ja upottava ja leveyttäkin meidän kokoonpanolle tulee melkein 3,5 metriä. Siinä mahtuu pari pidempääkin immeistä köllöttelemään ja vaikka ottamaan torkut. Sohvan ja maton lisäksi olohuoneeseen tulee vielä parit puiset nojatuolit, itse tuunattu kirppislöytö ja Artekin HK002. Alkaa olohuoneen kalustus nyt olemaan kasassa ja sohvankin pitäisi saapua aikalailla muuton aikoihin meille Valoon. Pööfekt!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita