Tuoleja, tuoleja, yksikin riittäisi.

Yllä olevat Muuton Fiber Chair tuolit tuovat mieleen Eamesin DAR tuolin. Monikäyttöinen karmituoli on valmistettu 25% puukuidusta, ja 75% polypropeenista. Tuoliin saa erilaisia jalkavaihtoehtoja ja nämä ovat mun mieleen parhaimmat. Yhtä tuolia etsitään Mikolle työtuoliksi, etsintä on kestänyt jo vuosia, eikä sopivaa tuolia ole vieläkään löytynyt. Kaikenlaisia on kokeiltu, mutta näistä pitänee ihan livenä päästä testaamaan takapuolituntuma.Screen Shot 2015-12-13 at 19.44.12

Normann Copenhagenin Form tuoli on myös erittäin tyylikäs sekä mukavan oloinen tuoli skandinaavisella muotoilulla. Tuoli on valmistettu muovista ja se omaa klassisen tammiset jalat. Mitkä istuisivat kivasti tuon Cupertinon tyyliin. Tuolin pohja jatkuu hauskasti jalkoihin, joka tuo kivasti pientä persoonallista ilmettä tähän tuoliin.

Screen Shot 2015-12-13 at 19.45.42

Tämäkin on Muuton tuoli: Visu (Suunnittelija: Mika Tolvanen). Ajaton ja tyylikäs pohjoismainen design antaa tuolille yksinkertaisen ja hillityn ulkomuodon. Materiaalina muotoon prässätty vaneri. Visu Tuolille on monta eri värivaihtoehtoa, joista tämä valkoisen ja puun yhdistelmä olisi meille se sopivin.

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita