Tuparit

Huhhuh, oli tuossa viime viikonloppuna tuparit ja nyt on hieman tyhjä olo kaiken sen säätämisen jälkeen, mitä tupareihin valmistautuminen vaati. Kyllä monesti kiitin itseäni siitä, että tuli ne tupari kutsut laitettua hyvissä ajoin, siis ihan oikeasti. Hommia tuli paiskittua ihan erilaisella motivaatiolla, kun oli deadline johon tähdätä. Itse kekkereistä en ottanut ainuttakaan kuvaa, mutta ehkä niitä joskus kavereilta saa kinuttua. Aika moni kun kysyi ihan lupaa kuvien räpsimiseen.

No mutta ajattelin ihan muistin virkistämiseksi hieman listata hommia, mitä tuli tehtyä ennen tupareita, jotta muistan niistä vielä tarkemmin kirjoitella.

Ykkösenähän oli tuo Paljulandia, se saatiin sen verran hyvälle mallille, että illalla saatiin nautiskella paljuilusta. Sen kanssa on hommia viety tällä viikolla hieman eteenpäinkin, mutta loput viimeistelyt odottelevat tässä tilipäivää, kun nuo rahat ei oikein ihan kaikkeen tahdo riittää. Kumma juttu!

Huonekalujakin tuli tuunailtua. Meillä on Tolomeon Mega lattiavalaisin, jossa oli vaalea pergamenttivarjostin, joka tässä vuosien varrella on väriltään kellertynyt ja muutenkin se näytti jotenkin nuhjuiselta. Niin mähän keksin maalata sen mustaksi, mikä ei lienee sinällään ole yllätys, mutta enpä ole ”paperi” varjostinta aiemmin maalannut. Ja himpura siitähän tuli hieno!! Mattamusta spraymaali luottokaverini toimi taas hurjan hyvin! Ei voi kuin vaan suositella.

Lisäksi innostuin maalaamaan vanhan sohvapöytämme mustaksi.. ja kun mattamustaa huonekalumaalia ei vaan löydy mistään (Granitinkin mattamustan valmistus on lopetettu) niin keksinpä sitten kysäistä rautakaupassa, että onnistuisiko Otexin sävyttäminen. Otexhan on siis pohjamaali, mutta kun se on mattaa nin siitähän se ajatus sitten lähti. Ja onnistuihan se sävyttäminen, uuu jeee!! Ihan voittaja olo tästä hoksauksesta. Tästäkin tuunauksesta lisää kuvien kera toisella kertaa.

Muuten saatiin hieman huonekaluja järjesteltyä, tauluja ja peilejä ripusteltua ja sellaista pientä sisustamista tehtyä. Olkkaripötkylä alkaakin olemaan jo aika hyvässä kuosissa ja pitääkin siitä ottaa läjä kuvia tuonnempana. Eli kaikenlaista sisustusaiheista juttua tulossa, kunhan ehdin photoshootin järjestämään ja pitänee ihan oikea kamerakin kaivaa esille. Tähän astihan kaikki blogin kuvat on ihan kännykällä näpsittyjä otoksia. Mutta pitänee katsoa, kuinka järkkärin kanssa kuvamatskua syntyy. Jänskää!

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita