Unelmien keittiö

Tämä keittiökuva taisi löytyä Pinterestistä, se oli pakko ottaa talteen, koska tuleva keittiömme tulee aikalailla näyttämään juuri tuolta! Lieden ja vesipisteen paikkaa vielä väännetään, mutta ajatuksena siis on, että yhdelle sivulle tulee korkeat kattoon asti ylettyvät kaapit, joissa on integroidut kylmälaitteet ja seinän viereen kaapistot ilman yläkaappeja ja niitä vastapäätä iso saareke. Ja tuohon paikkaa, mistä tuossa kuvassa lähtee oviaukko tms, meille tulee  metrin levyinen ikkuna lattiasta 230 korkeuteen.

keittiö          Keittio_2

Saarekkeen koko ja kalusteet on vielä hieman mietinnässä (tai niemekehän tuo taitaa olla, kun on toisesta päästä seinässä kiinni). Tekisikö saarekkeesta koko leveän 120cm, niin että laatikostot aukeavat myös ruokailutilaan. Vai niin että jättäisi toiselle puolella reilusti lippaa baarijakkaroita varten. Epäilenpä, että ensimmäinen valinta taitaa olla se oikea. Tällöin saisimme lisää säilytystilaa, mitä ei ikinä ole liikaa ja toisaaltaan nykyisenkään saarekkeen jakkarat eivät nyt ole suuren suurella käytöllä. Koska tuo ”saareke” nyt on toiselta puoleltaan seinässä kiinni, olisi kyllä kätevää, että ruokailuastiat, -välineet ja sun muut tarjoiluastiat olisivat ruokailutilan puolelle avautuvissa laatikostoissa, niin itse keittiön puolella voisi säilyttää kaiken kokkailuun liittyvän. Ja sitten pitää yksi laatikko säilyttää ”kaiken maailman sälälle”, tuollainen bermudan kolmio laatikko on nykyisessäkin keittiössä osoittautunut todella käteväksi :)

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

    • Juu täällä tykätään kanssa isosti!! Tosi kaunis, yksinkertainen ja valoisa keittiö. Meille tulossa muuten samantyylistä, mutta mustana. Ja tuo lattiasta alkava ikkuna keittiöön on ehdoton!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita