Vaatehuoneen kalustus

Kun täällä vuokralla asuessa on tullut oltua aikamoisen kaaoksenkin keskellä (niinku silleen lähes tauotta?), tilan ja säilytystilojen puutteen vuoksi, niin mikäs sen ihanampaa kuin suunnitella kalustusta tilaan, joka on pyhitetty lähes pelkästään säilytystilaksi. ”Lähes” sen takia, että vaatehuoneestahan tulee myös pukeutumis/meikkaus- ja tälläytymistila meikäläiselle. Mutta nyt keskitytään pelkästään vaatteiden säilytykseen.
Screen Shot 2015-05-05 at 22.11.53

Mikäs se tässä? No Ikean Billy! Siihen on tullut törmättyä useammankin kerran kun olen katsellut erilaisia walk-in-closet kuvia maailmalta. Alla olevat kuvat löytyivät Pinterestistä ja niiden perusteella tuo Billyn syvyys olisi ihan riittävä niin vaate- kuin kenkäsäilytykseen. Plussaa on tietenkin superedullinen hinta ja perussiisti ulkonäkö! Hyllyjen korkeutta säätämällä tuonne saa mahdutettua niin saappaat kuin lenkkaritkin kätevästi, niin ei joka ikisen omistamamme kenkäparin tarvitse eteisenkaappia olla täyttämässä.

Screen Shot 2015-05-05 at 22.02.38

Kyllä se järjestys vaan näyttää ihanalta. Ja kapeat hyllyt ovat siitäkin hyvät, että vaatteet näkee heti, eikä tarvitse sieltä perältä alkaa mitään kadonneita aarteita penkomaan. Ehkä sitten viikatut vaatepinotkin pysyvät aiempaa paremmin ojennuksessa. Nim. ”Joku joka on saattanut jokusen kerran ”mullaeioomitäänpäällepantavaa” raivarin saattelemana repiä koko hyllyllisen vaatteita lattialle, kun MITÄÄN ei löydy” :)

Screen Shot 2015-05-05 at 22.02.04

Pohjapiirros

Tälleen olen ajatellut tämän hulppeat 6 neliötä kalustaa, aika paljon sitä pieneen tilaa mahtuukin. Nurkkaan olen ajatellut vielä Ikean PAXin 60 syvää vaatekaappia laatikoilla/lankakoreilla ja hyllyillä. Kaapin ja seinän väliin taasen asennettaisiin pariin tasoon vaatetankoja ripustettaville vaatteille. Ja siihen alle lattialle mahtuu esim. matkalaukut.

vaatehuone

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita