Valo valmis viikolla 27

Kävimme tänään Jarkon kanssa läpi Valomme lopulliset muutokset ja toimitussisällön. Viikonloppuna varmaan sitten allekirjoitetaan lopullinen sopimus. Pikkasen vielä tehtiin muutoksia loppumetreillä, muutimme mm. ikkunoiden puitteet sisältäkin harmaiksi, alunperin ikkunoiden piti olla ulkoota harmaat ja sisältä valkoiset, mutta tämäpä oli tietenkin se kallein vaihtoehto. Siinä sitten Kannustalojen kuvia katsellessa valkoiset ikkunat näyttivät aika pliisuista harmaisiin verrattuina ja vielä kun sisustuksen värimaailma tulee olemaan meillä muutenkin hyvin vaalea, tuovat nuo harmaat ikkunanpuitteet toivottua kontrastia ja särmää sisustukseen. Harmaan sävy katsottiin kattoon sopivaksi, aika läheltä oikea sävy löytyikin. ja säästettiin vielä siinä jokunen satanen! Tosin kyllä se sitten johonkin muuhun uppoaa.

Talokin vaihtoi sitten vielä viime metreillä väriä. Alunperin rakennustapaohjeesta valitsemanne väri 546X näytti hieman turhan kellertävältä oikeassa värikartassa. Nyt tulevaa väriä 547X voisi ehkä parhaiten kuvata vaaleana mutana, se on sellainen harmaanvaaleanruskea, harmahtava latte.

Screen Shot 2014-10-22 at 11.13.16

Nyt pitäisi enään pankin kanssa sopia siitä koska ns. tonttilaina siirretään tilillemme, koska kaupanteosta n. 7 pv päästä erääntyy ensimmäinen 3% talon hinnasta maksettavaksi. Itse tonttikauppoihin aletaan vasta keväämmällä, helmi-maaliskuussa.

Joulu sun muiden välipäivä lomien takia siirsimme talotoimitus aikaa parilla viikolla eteenpäin viikolta 25 viikolle 27 eli kesä-heinäkuun vaihteessa Valo sitten nousee kalliolle kukkulalle, ja heinäkuun alussa heti päästään muuttamaan! Loistavaa!!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

  1. Ei ole todellista miten nopeasti te pääsette muuttamaan! Me vasta haaveillaan maatöiden aloittamisesta syksyllä. Toki te olettekin jo suunnitelleet pidempään kuin me. Anteeksi jo etukäteen, että häiriköidään rakennuspuuhilla kun te jo asustelette paikalla :)

    • Toi aikataulu tuntuu meistäkin ihan uskomattomalta! Eipä juuri tämän helpompaa voisi talon ”rakentaminen” olla. Nooh, syksyllä meillä myllätään varmaankin pihamaalla. Autotalli pitää rakentaa ja pihatyöt tehdä, kiveykset ja terassit. Kyllä sitä puuhaa riittää näinkin!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita