Vielä on kesää jäljellä?

On on! Ja mikä on parasta näin loppuKESÄSTÄ, että melkein kaikki kasvit ovat puutarhamyymälöissä alennuksessa! Jopa kukkasipulit olivat -30% alessa, vaikka niiden sesonki on mun viherpiipertäjä ”tietämyksen” mukaan niinku just nyt? Vai olenko mä jotenkin jo myöhässä? No eniwei joitain kukkasipuleitakin jäi tassuihin kukkakauppareissulta.

IMG_5887 IMG_5883

En tiedä, mitä heiniä nämä ovat, mutta ihastuin noihin kukintatupsuihin niin, että pari puskaa lähti mukana kotiin. Tekisi mieli tarjota koti vielä niille parille kauppaan yksin könöttömään jäänelle yksilölle. Ruukku on valmiina odottamassa, eli huomenissa sitten istutuspuuhiin.

IMG_5893IMG_5894

Valkoisia kanervia lähdin alunperin ostamaan, ”syysistutusta” varten, mutta käteen jäi sitten noiden aiemmin mainittujen kasvien lisäksi tällaiset ihanan ”sammaleiset” vihreät Skyline kanervat (Calluna Vulgaris Skyline) ja pari pientä valkoistakin kanervaa löysi tiensä ostoskoriin. Kanervat saavat yön yli olla tuolla terassin pöydällä kissoilta turvassa. Ruukkukin on kanerville jo katsottuna, mutta se vaatii vielä maalipinnan, joten enemmänkin puutarhatuunausta on luvassa. Eihän noita nyt noin vaan voi istuttaa! Pitää olla kokonaisuus hanskassa.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita