WC kalusteet

WC kalusteita ei oltu miettitty pönttöä pidemmälle ennen kalustesuunnittelijan tapaamista Topi-keittiöillä. Eteisen ns. ykkösWCseen halusimme seinäkiinnitteisen pöntön, se oli ainoa asia, mitä oltiin mietitty. Allaskalustettakaan emme olleet ajatelleet muuttaa ennenkuin näimme sen Topi-keittiöillä luonnossa. Se oli niiiiiin pikkiriikkinen! Syvyyttä kalusteella oli varmaan 30 senttiä ja käsienpesualtaalla varmaan 20! Siitähän vesi loiskuu heti ilman, että edes käsiä alle laittaa. Eli iso nounou wcssä, jota menevät nuoret miehet tulevat käyttämään, allastasonkaan pinta-ala ei siten päätä huimannut.

Screen Shot 2015-03-11 at 18.24.08

Päädyimme samantien ottamaan WChen 50 syvän kalusteen laatikoilla. Valumarmoritaso vaihtui erilliseen altaaseen ja tasoon. Tason materiaali onkin sitten ehtinyt elää tässä muutaman viikon aikana. Ensin valitsimme vaaleanharmaan suorareunaisen laminaatin, mutta se tuntui sitten kuitenkin niin tavikselta. Joten hetken jo harkitsin keittiöönkin tulevaa harmaata komposiittikivitasoa, mutta se kun on niin tuhottoman kallis. Niin sitten päädyimme suorareunaiseen valkoiseen laminaattiin, mikä valkoisen kalusteen ja altaan kanssa loisi selkeän vaalean kokonaisuuden. Mutta taas tuli mutta vastaan. Näimme tuota suorareunaista laminaattia luonnossa ja se reunan sauma pisti ikävästi silmään ja olipa sen näytekappaleenkin saumasta lohjennut pieni pala. Ääh, taas jotain vikaa…

Screen Shot 2015-03-11 at 18.25.52

No päädyimme sitten taivereunaiseen valkoiseen laminaattiin, jossa tuossa etureunassa ei sitä saumaa ole ollenkaan, vaan aina ”leimiksi” ajattelemani taive. No nyt meille tulee sitten sellainen ja tällä raakkauskierroksella se oli paras vaihtoehto.

Kalusteen ovet ovat mattavalkoiset, kuten keittiössä ja KHHssa ja samat vetimetkin laatikoihin tulee. Taso ylettää sitten ikkunaseinällä seinään asti ja toisella puolella kaluste ja taso jäävät seinästä hieman irti, niin sinne saa sitten pyyhkeet ripustettua. Hanaksi tulee Kannustalon perusvalikoimista Oras Optima. Saahan sen joskus vaihdettua jos kaivataan enemmän disainia, mutta tuo on varmasti hyvä perushana.

tampereasuntomessut32wc1 pesuallashana_oras_optima_2710f_kromi-1

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita